Monsters Ate My Birthday Cake Android için

(2)
  • Güvenlik Durumu

Softonic incelemesi

Bu canavarca bulmaca macerasında pastanı ye ve onu ye

Monsters Ate My Birthday Cake, süngerinizi kaydıran zalim yaratığı avlamak için yola çıktığınız kükreyen bir bulmaca macera oyunudur.

Pasta yemelerine izin vermeyin

Oyun, Niko'nun doğum gününün sabahı, bir canavarın doğum günü pastasını çaldığını korkunç bir şekilde keşfetmesiyle başlar. Köpeği Bazuka ile birlikte Gogapoe Adası'nı keşfetmek ve onu hangi iblisin aldığını öğrenmek için yola koyulur - ve pastayı geri alır! \n

Bundan sonra, Zelda'nın tonlarını içeren, hafif yürekli ve eğlenceli, yukarıdan aşağıya bir bulmaca macerası var. Monsters Ate My Birthday Cake (MAMBC), her biri giderek zorlaşan tonlarca seviyeye sahip dört farklı dünyadan oluşan bir seri üzerine kuruludur.

Monsters Ate My Birthday Cake'deki her seviye, ihtiyacınız olan benzersiz bir bulmacayı sunar. labirent benzeri ortamdan tüm pasta parçalarını nasıl toplayacağınızı ve bir sonraki seviyeye nasıl geçeceğinizi bulmak. Tüm paraları toplamak veya kapana kısılmış köylüleri kurtarmak gibi her seviyede hedeflenecek isteğe bağlı zorluklar vardır.

Sadece Niko'yu kontrol etmeye başlarsınız, ancak dünyalar arasında dolaşırken , haçlı seferinize katılan farklı garip ve harika canavarlarla arkadaş oluyorsunuz. O zaman bu, engelleri aşmak ve seviyeden çıkış yolunuzu bulmak için her canavarın farklı becerisini (oyuk açma, parçalama, çığlık atma vb.) kullanma durumudur.

Çok az şey vardır. Yan görevler, MAMBC'ye dağılmış ve insanlara yardım etmeniz gereken biraz çeşitlilik katıyor ve maceralarınızda topladığınız paralarla dükkanda güzellikler satın alma fırsatları var.

Kontrol dezavantajları

MAMBC'deki kontrol sistemi, karakterin izlemesini istediğiniz yolu çizmeye dayanır. Bazı hassas hareketlere izin verse de, bazen yavaş ve hantal olduğu için bu yönteme hala tamamen aşık değilim.

Seviyeleri yakınlaştırmak ve kaydırmak çok zor ayrıca, ekranın üst kısmındaki canavar çubuğundaki ilgili resme tıklayarak belirli bir canavarın yerini kesmek mümkün olsa da.

Canavar püresi h3>

Monsters Ate My Birthday Cake'in görünümü ve hissi, kontrol sistemiyle ilgili tüm endişelerinizi giderir. Cartoon Network tarafından geliştirilen bir oyundan bekleyebileceğiniz gibi, MAMBC yaratıcı çizgi film grafikleri ve duvar dışı mizah kırbaçları sunar.

The

oyundaki güçlü>diyalog (ve birçoğu var) tamamen metin tabanlı ve genellikle esprili, eski LucasArts SCUMM oyunlarının Day of The Tentacle ve Sam ve Max. MAMBC'deki tüm karakterlerin kişiliği gerçekten parlıyor. Hepsinin kendine has özellikleri vardır ve yaratıcı bir şekilde yaratılmıştır.

İyi pişmiş bir bulmaca macerası

Monsters Ate My Birthday Cake, sizi tekrar bir ısırık için geri gelmeye devam edecek pek çok şey içeren büyüleyici ve zorlu bir oyundur.

AVANTAJLAR

• Büyüleyici sunum
  • Zorlu, çeşitli oyun
  • Çok sayıda seviye

DEZAVANTAJLAR

• Kontroller ilk başta zor

Diğer platformlarda da bulunmaktadır

Program diğer dillerde mevcuttur

Monsters Ate My Birthday Cake Android için

• Ödeme

• Türkçe dilinde
  • V 1.2.5

(2)
  • Güvenlik Durumu

Monsters Ate My Birthday Cake hakkında kullanıcı değerlendirmeleri

Eğer Monsters Ate My Birthday Cake denediniz mi? Düşüncelerinizi bırakın siz olun!

Uygulamaları Keşfetme

Reklam

Bu yazılımın kullanımı ile ilgili kanunlar ülkeye göre değişebilir. Bu kanunların aksine olması halinde programın kullanımını teşvik etmiyor veya yasaklamıyoruz.